Star Wars: Battlefront 2 beta testinin süresi uzatıldı

Yazan: Yaşar Baturalp Artar , Salı, 10 Ekim 2017 06:22 GMT

Electronic Arts tarihinin en büyük boyutlu beta testlerinden olan Star Wars: Battlefront 2 betasının süresi uzatıldı. Twitter üzerinden yapılan bir paylaşım ile, oyuncuların daha fazla oynayabilmesi için beta testinin bitişinin iki gün ertelendiği duyuruldu.

Star Wars: Battlefront 2

Oldukça büyük bir boyutu olmasına rağmen, beta testini ön yükleme imkanını oyunculara sunmayan EA farklı bir yola başvuruyor. Oyunu ön sipariş eden kullanıcıların geçtiğimiz hafta Çarşamba gününden, normal kullanıcıların ise Cuma gününden itibaren beta testinin oynayabilmesi deneyim farklılığına yol açmıştı. Bugün bitmesi gereken beta testi, alınan bir karar ile birlikte iki gün daha uzatıldı.

11 Ekim Çarşamba günü sona erecek beta testinin bitiş saatlerini hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz:

  • PDT: 09:00
  • EDT: 12:00
  • BST: 17:00
  • CEST: 18:00
  • Türkiye: 19:00

Bu uzatma ile birlikte testin içeriğinin hiçbir şekilde değişmediğini belirtelim. Eğer önceden beta oyunu indirmediyseniz, önceden indirenler ile aynı boyutta indirme yapacaksınız. Oynayabileceğiniz haritalar veya deneyimleyebileceğiniz her şey, beta testinin uzatılmadan önceki hali ile denk olacak. Star Wars: Battlefront 2’nin 17 Kasım 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını hatırlatalım.

Dilerseniz, 2017 yılında çıkacak olan oyunlar listesine ve 2018 yılında çıkacak olan oyunlar listesine ilgili bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu hafta çıkacak oyunlar listesini de ilgili bağlantıdan öğrenebilirsiniz!

Comments

Headlines

Beta

  • Leadergamer, 5000 kişiye Black Desert Online kapalı beta kodu veriyor

    Black Desert Online, resmi Türkiye sunucusu ile birlikte ülkemizdeki faaliyetlerine başlıyor. Kısa bir süre içerisinde ülkemizde kapalı beta testine girecek olan oyunun testlerine katılmak için başvuru yapabiliyorsunuz. Bu başvurular katılımı garantilemese de, Leadergamer tarafından dağıtılan 5000 kapalı beta kodu garantiliyor.

  • Black Desert Online, ülkemizde belirli oyuncular için erişime açıldı

    Yeni nesil MMO olarak adlandırılan ve dünya çapında pek çok oyuncuyu kendine bağlayan Black Desert Online, ülkemizde belirli sayıda oyuncu için erişime açıldı. Erken erişim paketlerinden birini satın almış olan oyuncular, resmi Pearl Abyss sunucularına erken erişim hakkı elde ediyorlar.

EA

PC