Star Wars Battlefront 2 – beta testi başlangıç saati, oyun modları ve bilmeniz gereken her şey

Yazan: Yaşar Baturalp Artar , Çarşamba, 27 Eylül 2017 21:13 GMT

Star Wars Battlefront 2, oldukça kısa bir süre içerisinde beta testi ile oyuncuların karşısına çıkacak. Testin başlangıç tarihi, oyun modları, PC platformu için sistem gereksinimleri ve bilmeniz gereken diğer her şey bu yazımızda.

Star Wars Battlefront 2

Oyunun beta testi önümüzdeki hafta başlayacak ve ilk kez bütün oyuncular ile buluşmuş olacak. 2015 yılında piyasaya sürülen EA DICE yapımı ilk Battlefront oyunun içeriklerinin yetersiz kalmasının ardından, Star Wars hayranları bu oyuna umut ile bakıyor. Oyunun yalnızca beta testinde bile pek çok içerik bulunuyor.

Bu içeriklerden az sonra bahsedecek olsak da, beta testinden bahsederek başlamak mantıklı olacaktır. Star Wars Battlefront 2 açık beta testi, açık olmasına rağmen bütün oyunculara aynı anda sunulmayacak. Öncelikle oyunu ön sipariş ile satın almış oyuncuların denemesine izin verilecek.

Battlefront 2 beta testi ne zaman başlıyor, hangi platformlarda oynanabilir olacak?

Oyunun beta testi PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında oynanabilir olacak. Görmeye alışmış olsak da, EA DICE platformlara öncelik veren erken erişim ayrıcalıklarını bu beta testinde oyuncuların karşısına koymuyor.

İki bölüm şeklinde düzenlenecek olan beta testinin ilk bölümüne yalnızca oyunu ön sipariş ile satın almış oyuncular erişebilecek. İster dijital olarak isterseniz de kutulu olarak ön sipariş vermiş olun, 4 Ekim 2017 tarihinden itibaren aşağıdaki saatlere göre oyuna giriş yapabilirsiniz.

  • PDT: 01:00
  • EDT: 04:00
  • BST: 9:00
  • CEST: 10:00
  • Türkiye: 11:00

6 Ekim Cuma günü yukarıdaki saatler ile aynı saatte başlayacak olan ikinci bölüm ise tam bir açık beta testi olarak herkese sunulacak. 9 Ekim 2017 Pazartesi günü sona erecek olan beta testinin bitiş saatlerini de hemen aşağıda bulabilirsiniz.

  • PDT: 09:00
  • EDT: 12:00
  • BST: 17:00
  • CEST: 18:00
  • Türkiye: 19:00

Star Wars Battlefront 2

Beta testinde ne tür içerikler bulunacak ve test ne kadar büyük?

İçerik yönünden şimdiye kadarki en büyük EA beta testleri arasında olan bu test, pek çok farklı oyun modunu bizlere sunacak. Galactic Assault, Starfighter Assault ve yeni Strike modu beta testi boyunca oyuncular tarafından oynanabilir olacak. Bunların yanı sıra tek oyunculu olarak ise Arcade modu bizleri ağırlamak için bekleyecek.

Oyun modlarından haritalara geçmek gerekirse, E3 2017 fuarında bol bol gördüğümüz Naboo haritasını deneyimleyeceğimizi söyleyebiliriz. Fondor ve Takadona haritaları da test boyunca bizler ile olacak. Arcade modu ise Theed haritası ile karşımıza çıkacak.

Beta testinin indirme boyutu henüz EA tarafından açıklanmış olmasa da, tahminlerde bulunabiliriz. Yapılan açıklamaya göre bu beta testi EA tarihinin en yüksek boyutlu ve en detaylı testlerinden birisi olacak. Yani yüksek indirme boyutlarına hazırlıklı olmanızda fayda var.

PC platformu için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri neler?

Oyunun beta testini oynayabilmek için en azından orta seviye bir bilgisayara ihtiyacınız olduğunu belirtelim. Tabii ki Star Wars Battlefront 2 çıkış sürümü bu konuda daha anlayışlı olacaktır ancak bir beta testi hakkında konuştuğumuzu unutmamalıyız. Dilerseniz hemen aşağıdan sistem gereksinimlerini kontrol edebilirsiniz.

Minimum PC Sistem gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7 SP1, Windows 8.1 veya Windows 10
  • İşlemci (AMD): AMD FX-6350
  • İşlemci (Intel): Intel Core i5 6600K
  • Bellek: 8GB RAM
  • Ekran kartı (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2GB
  • Ekran kartı (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 660 2GB
  • DirectX: 11.0 uyumlu ekran kartı veya dengi
  • Bağlantı: 512 KBPS veya daha hızlısı
  • Boş alan: 15GB

Önerilen PC Sistem gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 veya yenisi
  • İşlemci (AMD): AMD FX 8350 Wraith
  • İşlemci (Intel): Intel Core i7 6700 veya dengi
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran kartı (AMD): AMD Radeon™ RX 480 4GB
  • Ekran kartı (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 1060 3GB
  • DirectX: 11.1 uyumlu ekran kartı veya dengi
  • Bağlantı: 512 KBPS veya daha hızlısı
  • Boş alan: 15GB

Star Wars: Battlefront 2, 17 Kasım 2017 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Deluxe Edition sahipleri ise 13 Kasım 2017 tarihinden itibaren oyunu PlayStation 4, Xbox One veya PC platformlarında oynamaya başlayabilecekler.

Dilerseniz, 2017 yılında çıkacak olan oyunlar listesine ve 2018 yılında çıkacak olan oyunlar listesine ilgili bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu hafta çıkacak oyunlar listesini de ilgili bağlantıdan öğrenebilirsiniz!

Comments